Over mij

Ik ben Irina, 21 jaar en het gezicht achter Ordinary Odd. Op Ordinary Odd schrijf ik over alles waar ik mee bezig ben. Al mijn interesses komen voorbij, waardoor jullie een groot deel van mijn leven voorbij zullen zien komen op mijn site.

Over mij

Vanaf september 2014 begon ik aan de studie dier- en veehouderij aan de HAS in Den Bosch. Daarvoorย heb ik havo gedaan, met het profiel natuur en gezondheidย en het keuzevak management & organisatie. Mijn droom was om ooit mijn eigen manege te runnen, en iedere dag met paarden bezig te zijn. Jammer genoeg, bleek de opleiding toch niet helemaal te zijn wat ik zocht, waardoor ik besloot ermee te stoppen.

Ik ben daarna fulltime gaan werken bij de Jumbo als kassamedewerkster, en in de 1,5 jaar dat ik fulltime heb gewerkt heb ik het voor elkaar gekregen om hier een vast contract te krijgen. Heel erg fijn natuurlijk!

Na 1,5 jaar lang te hebben nagedacht over een andere studie ben sinds september 2016 begonnen aan de studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit sluit natuurlijk enorm goed aan op mijn blog en YouTube kanaal, dus ik hoop dat de kwaliteit hiervan ook omhoog zal gaan door mijn opleiding.

Naast mijn werk en school heb ik sinds oktober 2014 ook een eigen paard: Brownie. Ik deel haar samen met mijn moeder, en ga er zelf zo’n 3 ร  4 keer in de week naartoe. De manege is echt een plek waar ik even tot rust kan komen na een lange schooldag: Brownie weet me altijd op te vrolijken.

Omdat school, werk, Brownie en Ordinary Odd allemaal bij elkaar toch wel heel erg veel werd voor me besloot ik in oktober 2016 te stoppen met werken. De keuze om te gaan lenen was heel erg lastig, maar uiteindelijk blijkt het de juiste te zijn geweest. Ik zit beter in mijn vel en kan me nu focussen op de dingen die ik echt leuk vind: mijn studie, Ordinary Odd en mijn dieren.

Brownie

Thuis heb ik namelijk nog twee hele leuke dieren: mijn katten Roosje en Mischa. Dit zijn ook echt mijn schatjes en zul je nog vaak voorbij zien komen hier op Ordinary Odd.

Verder vind ik het heel erg leuk om creatief bezig te zijn, en die creativiteit uit ik maar al te graag in mijn blog. Ik probeer dan ook om af en toe een DIY online te zetten voor jullie, of doe een gekke challenge.

Ik houd ervan om mezelf doelen te stellen, en daarom maak ik iedere maand een lijstje met doelen voor mezelf en plaats deze op Ordinary Odd. Sowieso ben ik gek op lijstjes: vrijwel iedere dag werk ik wel met een to-do lijstje: lekker overzichtelijk met al mijn drukke bezigheden.

Ik vind het leuk om mijn blog zo persoonlijk mogelijk te houden, dus wanneer je mijn blog volgt zul je me al snel beter leren kennen! Verder kunnen jullie mij volgen opย Instagram, Twitter en Facebook.

1 Comment

  • Reply oma Iet 30 maart 2017 at 09:20

    Lieve irina, nadat ik al deze gegevens heb gelezen begrijp ik dat je geen tijd eer over houdt om ook nog eens persoonlijk aan oma te schrijven. Jammer, want ik had gehoopt dat we nog een wat meer persoonlijk contact zouden kunnen hebben. Misschien in de toekomst??Voor nu wens ik je veel succes met alle je bezigheden.
    Hartelijke groeten van oma Iet

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge