Over de site

Ordinary Odd. Mijn blog. Mijn uitlaatklep. Maar wat kun je hier nou eigenlijk verwachten?

Ordinary Odd
Ordinary Odd. Gewoon Ongewoon. Misschien een gekke naam. Maar toch slaat die op mij. Ik ben maar een gewoon meisje, maar toch ben ik uniek. Iedereen is uniek, en dat moet je niet vergeten. Met mijn site wil ik mensen hier aan blijven herinneren. Je bent misschien niet bekend, of populair of wat dan ook, maar toch ben je uniek. Je hoeft niet te doen alsof je iemand anders bent. Jij bent jij, en dat is wat telt.

Artikelen
Iedere dag om 6:00 uur ’s ochtends komt er nieuwe content online. Op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn dit geschreven artikelen. Op woensdag en zondag zijn dit filmpjes.

Deze artikelen Β gaan over van alles. Over het algemeen heb ik een persoonlijke blog met veel lifestyle, fashion en beauty onderwerpen. Ik schrijf eigenlijk over alles wat ik leuk vind en wat mij interesseert. Dit kunnen reviews zijn, af en toe een tip of ‘how to’, persoonlijke verhalen, shoplogs en eigenlijk nog veel meer. Je merkt het al: heel erg breed en dus voor iedereen wel iets leuks om te lezen. Klik dan ook vooral op de categorie die jij leuk vind in de zijbalk, en op die manier zullen alle artikelen die ik over dat onderwerp heb geschreven verschijnen.

Ik sta altijd open voor leuke ideeΓ«n voor artikelen of filmpjes. Ik blog omdat ik het zelf ontzettend leuk vind om te doen, maar ook zeker voor jullie: mijn lezers. Als je een tip hebt, een leuk idee of een vraag, laat het dan vooral achter in de reacties. Vind ik alleen maar leuk, en ik doe er ook echt wat mee.

IMG_0596

Apparatuur
Mijn video’s maak ik met mijn Canon 600D en de Canon 55-80 mm lens. Vlogs film ik met de Canon G7X Mark II. De foto’s maak ik met de Canon 600D camera en de Canon 50 mm 1.8 lens of de standaard Canon 55-80 mm kitlens. Als het nodig is bewerk ik mijn foto’s met Picmonkey en Adobe Photoshop CC en mijn filmpjes met Adobe Premiere Pro CC.

Heb je nog vragen? Dan verwijs ik je door naar de contactpagina.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge